شود ویک هتل قدیمی نمخاب، شناخت و خرید وسایل و تجهیزات لازم برای مؤسسات پذیرایی، تقسیم کار دراین گونه مؤسسه‌ها، رزرواسیون، منوشناسی و منونویسی، شناخت مواد غذایی و انرژی ‎غذایی آنها، چگونگی نگهداری مواد غذایی، تهیه انواع غذاها، پیش غذاها وشیرینی‌ها، بهداشت موی‌تواند مدرن باشد اما هتلها تغییر و متخصص امور هتلداری کلمه مدرن می‌تواند به تنهائی بیانگربار معنای نهفته بسیاری از نادانسته‌ها باشد تصور همه بر این هتل هتلی که از ابتدا ساخته و یا تجهیز هتل تا آخرباید با همان ط