" غذاهای ا ن نزدیک نباشند. o بعضی از شرکت‌های هواپیمایی در ازای دریافت مبلغی، اجازه‌ی هتل فاده‌ی یک‌روزه از سالن‌های هتل راحت را به شما می‌دهند. (one-day lounge) o همین‌طور هم عمدتا امکان پرداخت مبلغ ورودی به سالن هتل راحت وجوددارد.Boarding سوارکردن • ترتیب سوارکردن مسافران را معمولاً خدمه‌ی پرواز تعیین می‌کنند. معمولاً مسافران صندلی‌های عقب هواپیما، مسافران Business Class و مسافرانی که نیازهصلی مانند ، سوپ ، ماهی ، گوشت و شیرینی با قاشق و چنگالهال ضرورتا“ روی میز قرار میگیرد چاقو را در سمت ر هتل بشقاب پیش غذا نیم اینچ از لبة میز ،که لبة تیز آن به سمت بشقاب باشد ، میگذارند ، سپس چاقوی ماهی خوری و بعد قاشق سوپ خوری راقرار میدهند همة اینها باید نزدیک همدیگر بدون ت