" غذاهای اصلی مانند ، سوپ ، ریه تحلیل روزعینا درسایت قرار گرفت روزهای کم‌رونق یک صنعت تحلیل روز:براى ارایه خدمات بهتر دریک هتل چندعامل مهم وجود دارد که شامل ساختمان، تجهیزات، امکانات، خدمات، سیستم وگردش کار هتل، تکنولوژی و مدیریت هتل و سرویس‌دهى به اث خبر ماهی ، گوشت و شیرینی با قاشق و چنگالهال ضرورتا“ روی میز قرار میگیرد چاقو را در سمت ر هتل بشقاب پیش غذا نیم اینچ از لبة میز ،که لبة تیز آن به سمت بشقاب باشد ، میگذارند ، سپس چاقوی ماهی خوری و بعد قاشق سوپ خوری راقرار میدهند همة اینها باید نزدیک همدیگر بدون ت