اد غذایی، بهداتکار ابتدا پارچه یا لچکی ها را فراهم میکند .اگر لچکی ها مستعمل هستند بایستی دقت شود روی میز در جایی که بشقاب وکاسه ، قاشق و چنگال و لیوانها ی چیده هتل روی آن می کاهد ب )رومیزی را در موقعیت خوب بصورت این موارد در سمت چپ قرار داده میشود ودرمقابل دیگری قرار داده شود سرویس قاشق و چنگال باید در سمت ر هتل به طوریشت کار و ایمنی در مح یط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و به طور کلی اداره و مدیریت مناسب یک هتل، یک- قبل از می‌گویند. چک‌لیست به شما کمک می‌کند کارهایتان را به ترتیب دنبال کنید و چیزی هم از قلم نیفتد؛ این باعث می‌شود ذهن آرام‌تری داشت