، رو لباسی آبی ، ن نزدیک نباشند. o بعضی از شرکت‌های هواپیمایی در ازای دریافت مبلغی، اجازه‌ی هتل فاده‌ی یک‌روزه از سالن‌های هتل راحت را به شما می‌دهند. (one-day lounge) o همین‌طور هم عمدتا امکان پرداخت مبلغ ورودی به سالن هتل راحت وجوددارد.Boarding سوارکردن • ترتیب سوارکردن مسافران را معمولاً خدمه‌ی پرواز تعیین می‌کنند. معمولاً مسافران صندلی‌های عقب هواپیما، مسافران Business Class و مسافرانی که نیازه سبیل و … ) وصل می کنیم و یا اینکه به هرصندلی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذا