ان‌های فلورانس متنو ها باید چک شوند و با ظرافت و با دقت در میزهای جانبی (تریل ) گذاشته شود . بشقاب های لب پریده هرگز در میز گذاشته نشوند . اگر بشقاب ها آرم دار هستند ، همیشه آنها را طوری بچینید که آرم آن در بالاو روبروی صورت میهمان د رحالت نشسته باشد ( حالت ساعت 12 ) سپس ظروف نقره ای چیده شوند . سرویس قاشق و چنگال تمیز باید همیشه با یک پارچة تمیز در دست حمل شوند ( هرگز بدون پارچه در دست ع و جذابند. غذای بد در فلورانس پیدا نمی‌شود! فرقی هم نمی‌کند که چه قیمتی بپردازید، از مزه‌ی غذا همیشه راضی خواهید بود. بیشتر رستوران‌های خوب شهر در منطقه‌ی سنتا کروچه قرار دارند. از آنجایی که ایتالیا سرزمین پ هتل ا و پیتزا و بستنی هتل ، پیتزای ایتالیایی را همه جا می‌توانید پیدا