رو میزی کثیف م ، رو لباسی آبی ، سبیل و … ) وصل می کنیم و یا اینکه به هرصندلی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذایشود مجبور می شویم که آن را عوض کینم .طبق روش میز باید عمل کرد همه چیز باید در بوفه چیده شود هرگز روی صندلی یا روی میز بعدی ( بغلی ) چیده نشود سپس رومیزی تمیز گسترده میشود و بین انگشتان نگه داشته میشود پیشتر در این بخش توصیف وشرح داده هتل هتل . لبة