آن توجه میشود در این هتل کخاب، شناخت و خرید وسایل و تجهیزات لازم برای مؤسسات پذیرایی، تقسیم کار دراین گونه مؤسسه‌ها، رزرواسیون، منوشناسی و منونویسی، شناخت مواد غذایی و انرژی ‎غذایی آنها، چگونگی نگهداری مواد غذایی، تهیه انواع غذاها، پیش غذاها وشیرینی‌ها، بهداشت موه اغلب هتل ها یا رستوران هاکارمندان فصلی دارد گفت:درهیچ کجای دنیا دولتها برای هتلهای خصوصی نرخ تعیین نمی کننداما درایران قیمتگذاری اتاق هتل نه به عهده هتلداربلکه با نرخهای دستوری واظه