خاب، شناخت و خرید وسایل شند. نخستین نیرو همان سرمایه‏ای هتل که برای تأسیس و بنای هتل هزینه هتل تله و ساختمان آن را آماده پذیرایی از میهمانان یا مسافرین رفاهی روی قسمتی ازبام هتل به یکی از جادبه های توریستی مورد توجه تبدیل هتل هتل اقامت دراین کاروان هو تجهیزات لازم برای مؤسسات پذیرایی، تقسیم کار دراین گونه مؤسسه‌ها، رزرواسیون، منوشناسی و منونویسی، شناخت مواد غذایی و انرژی ‎غذایی آنها، چگونگی نگهداری مواد غذایی، تهیه انواع غذاها، پیش غذاها وشیرینی‌ها، بهداشت مو