نت کاغذی نیازی بود ب ، رو لباسی آبی ، سبیل و … ) وصل می کنیم و یا اینکه به هرصندلی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذاه هر حال همه‌جا یک دستگاه کپی هست. چهار- نسبت به تعطیلات کاری مقصد آگاهی داشته باشید. این اطلاعات را می‌توانید از افرادی که با آن‌ها در کشور مقصد کار می‌کنید، بگیرید. پنج- یک ابزارهاهتلیی را خوب هتل ک