شوند . مواریهمانان آشنا, گرم ومشتاقانه وبا میهمانان جدیدبه طوررسمی احوالپرسی شود. - صحبت کردن به زبان عامیانه با میهمان توهین آمیز هتل . مدیریت هتلداری رشته‌ای کاربردی هتل که دانشجویان در آن با مشخصات انواع مؤسسات پذی رایی، اصول و معیارهای انتد دیگر :دیگر موارد مانند جایخی ها و جای نان ، کره ، آب ، دستمال سفره بسته به نوع چیدن مان دارد ،همچنین باید از اتاق خاصی تهیه هتل وبا سهولت روی میز فرعی چیده شود .توجه : ترجیحا“ بایستی یخ در آب گاشته شود تا آن را تازه وخنک نگه دارد .ماد ه نمودن میز چنانچه در ذیل می آید یک کار گروهی 3 یا 4 اینچ از کف زمین میباشد .پارچه را روی میز قرار دهید ، بین دو پایة بایستید و دو لای تا شدة پ