شیرینی خوری گذاشته میشود. ب کامل هتل و غذاهای اصلی را شامل شود .زمانی که فهرست ها طولانی و متنوع باشند توصیه میشود مشتری ها را چند دقیقه قبل از اینکه سفارش دهند ، بپذیرید . در طول این مدت ، خدمتکار نان ساندیچی را عرضه میکند ، یا بطور اختصاصی چک کردن آن و نیز کره ونان تست ( سرخ کرده و برشته ) درمؤسسات و رستورانهای باکلاس زمانی که مهمانها می رسند و سفارا دسته هایی به سمت چپ با یک قاشق دسر خوری در بالای آن ودریک ردیف اما بادسته هایی به سمت ر هتل یک طرف بشقاب را به سمت چپ قر