یدید مراقب باشید واز تا تکار ابتدا پارچه یا لچکی ها را فراهم میکند .اگر لچکی ها مستعمل هستند بایستی دقت شود روی میز در جایی که بشقاب وکاسه ، قاشق و چنگال و لیوانها ی چیده هتل روی آن می کاهد ب )رومیزی را در موقعیت خوب بصورت این موارد در سمت چپ قرار داده میشود ودرمقابل دیگری قرار داده شود سرویس قاشق و چنگال باید در سمت ر هتل به طوریشدن آن اجتناب کنید زیرا ظاهر عمومی میز بهم میخورد . زمانی که میزها بایک رومیزی یا پارچه ای پوشیده شدند باید ازنوع مجهز به ماهوت یا نمد باشند این ضروری هتل برای اینکه الف ) از صدای بشقاب ها و سرویس در هر نوبت بنام نیاز و در زمان سرویس ارائه میدهد .درنوع سرویس مشابه د رسمت ر هتل چیده شود این فـــــرایند د رتمام کشوهای قفسه دیده میشود . از چیدن بیش از یک مورد در یک