د شد. - تلاش برای پ آن را وارسی می کنیم .چیدن میز در طی سرویس :‌گلها ، جای نمکدان و فلفل دان روی میز چیده می شوند و میز بادقت چیده میشود . در طی سرویس ، سرویس قاشق و چنگال هرگز با دست حمل نشود حتی در پارچه هم ، بلکه در سینی یا یک بشقاب بزرگ کهوشاندن اشتباه;فاجعه آمیز هتل . - برخ هتل ن وصحبت کردن در مقابل افراد، اثرات شگفت انگیزی برپذیرش واطمینان مخاطب خواهد گذاشت. کلمات تخصصی هتل به طور کلی فقط برای دست اندرکاران هتل ها قابل فهم هتل ، نه برای دیگر