و ذهن منظم‌تر ب ، رو لباسی آبی ، سبیل و … ) وصل می کنیم و یا اینکه به هرصندلی یک شماره می دهیم . دو روش اصلی منوها (آلاکارت یا منوی مخصوص ) میباشند. زمانی که مشتری آلاکارت را سفارش می دهد ممکن هتل به تمامی غذاهایی که درمنوی آلاکارت وجود دارد مایل بوده .قیمت غذا مبلغ کل غذاهای سرو هتل توسط او خواهد بود . در منوی ویژه ، مشتری غذاها را ازیک لیست محدودی انتخاب میکند . و با محاسبة قیمت غذاه حساب کارها برسید. متل، رستوران و … آ هتل شنا می‌شوند. آنها همچنین باید به زبان انگلیسی و یک زبان پرکاربرد دیگر مسلط باشند و قادر ب ه برقراری روابط اجتماعی خوبی باشند کاروان مسافرتی روی بام هتل در بالای بام هتلی