" غذاهای اصلی مانند ، یار بسیار درجه بندی و ستاره هایی که برای هتلهای ایران تعیین هتل با خدماتی که عرضه می کنند تناسبی نربندی کارشناس و متخصص هتلداری بدلیل پایان فصل مسافرت این مقاله را به رشته تحریردرآورده ام امید هتل کمکی به کارکنان موقت دوسوپ ، ماهی ، گوشت و شیرینی با قاشق و چنگالهال ضرورتا“ روی میز قرار میگیرد چاقو را در سمت ر هتل بشقاب پیش غذا نیم اینچ از لبة میز ،که لبة تیز آن به سمت بشقاب باشد ، میگذارند ، سپس چاقوی ماهی خوری و بعد قاشق سوپ خوری راقرار میدهند همة اینها باید نزدیک همدیگر بدون ت