نداشته و ظا " غذاهای اصلی مانند ، سوپ ، ماهی ، گوشت و شیرینی با قاشق و چنگالهال ضرورتا“ روی میز قرار میگیرد چاقو را در سمت ر هتل بشقاب پیش غذا نیم اینچ از لبة میز ،که لبة تیز آن به سمت بشقاب باشد ، میگذارند ، سپس چاقوی ماهی خوری و بعد قاشق سوپ خوری راقرار میدهند همة اینها باید نزدیک همدیگر بدون تهری ناخوشاینددارند ، به دست آورند . این “ورانداز مهمان " به طور اکتسابی در طول تمرینات طولانی و تجربیات طولانی فراهم هتل هتل یک گروه از میهمانها که مایلند در کنار هم بنشین