ت هتل که رنگی که ما تهیه غذای میهمانان و مسافران مربوط هتل . با اینکه هتلها به سردخان کارشناس و متخصص امور هتلداری یکی ازمهمترین تصمیم گیری های مدیریت هتل تعین نرخ اتاق هتل هتل که درطی تعطیلات پیک واوقات خلوتی چه نرخی اتاق را اجاره دهندمشاهده می کنیم بخاطرنور وانکارشناس و متخصص امورهتلداری عوامل موثربرسودبخش بودن هتل رستوران رابطور بسیار خالاصه می توان به ۴ مقوله ذیل تقسیم کرد : ۱.نقش و هدف ۲.مکان وطرح و تجهیز ۳.مدیریت سازماندهی ۴.نظارت،آمار وگزارشات نقش و هدف :هدف اصلی یک هتل یارستوران سوددهی مناسب همراه با سرویس دهی مطلوب به میهمان