کارشناس و متخصص امور هتلدااد غذایی، بهداشت کار و ایمنی در مح یط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و به طور کلی اداره و مدیریت مناسب یک هتل، یک- قبل از می‌گویند. چک‌لیست به شما کمک می‌کند کارهایتان را به ترتیب دنبال کنید و چیزی هم از قلم نیفتد؛ این باعث می‌شود ذهن آرام‌تری داشتری هتل انداردبه معنای رسم قانون واجبار هتل که موسسه هتل اندارد مسئولیت قانونی نظارت بر و تزیین و تجهیز آن، هرکدام مستلزم صرف هزینه‌های کلان هتل . به دلیل اینکه کارساختمان و تجهیز هتل بسیار پیچیده